5 tipů na dárky ke Dni dětí, aneb buďte letos originální

Datum

Všichni rodiče se asi shodneme na tom, že největší radost máme z upřímné radosti našeho dítěte. Když si rozbaluje dárek, hraje se s ním a na tváři má ten nejsladší úsměv. První červen každoročně patří dětem už od roku 1925! Pojďme být letos originální, vybrali jsme zajímavé dárky, které zaručeně budou bavit děti i jejich rodiče.

Dřevěná dekorace, kterou si děti sami dotvoří

Dřevo milujeme, to jste z našeho e-shopu asi poznali. Ale ze dřeva umí kouzlit i jiní! A kouzlit můžou právě i děti. Ten krásný pocit, že se na svůj výrobek mohou každý den dívat a zdobí jim pokojíček. To, že ONY to zvládly. Právě takovou ozdobu si mohou vyrobit domalováním nebo dotvořením dřevěné sady z e-shopu Luji-creation. Na výběr jsou 4 motivy: les, farma, jezírko a doprava. Vše je vyřezáváno z březové překližky a dodáváno v přírodním provedení. Vy si pak můžete sady domalovat a dotvořit podle vlastní fantazie. A to udělá vaši dekoraci jedinečnou. Ke Dni dětí v akci 3+1 zdarma.

 

Ponožky z merino vlny? Merinožky!

A proč vůbec vybrat ponožky z merino vlny? Merino vlna má unikátní vlastnosti, například to, že v létě chladí a v zimě hřeje. Tato jejich vlastnost je přínosná zejména u dětí do 1 roku, které ještě nejsou sami schopni svoji teplotu regulovat. Ponožky mají navíc antibakteriální účinky, což ocení zejména rodiče dětí s citlivou pokožkou. V nadcházejícím létě uvítáte, že chrání před UV zářením o síle až 50 SPF. Mrňousci, kteří ještě nemohou na slunce, tak budou dokonale chráněni. Na e-shopu si můžete vybrat ze široké nabídky ponožek pro nejmenší, ale i pro tatínky s nohou velikosti až 49. Mimo jiné mají i speciální akci ke Dni dětí: Při nákupu 3 párů a více ponožek získáte vlněné ponožky Diba zdarma. My merino vlnu milujeme.

 

Zábava s barevným pískem

Další možností, jak udělat radost dětem, které rády tvoří, je barevné pískování. Že to ještě neznáte? Poznejte a uvidíte, že budou nadšené jak vaše děti, tak i vy! Pomocí barevných písků a samolepicích šablon si vytvoříte nejrůznější krásné obrázky, které budou zdobit dětský pokoj. Písek nemusí být jen venku na pískovišti. Hravá Meli má nyní v nabídce sady pro pískování a ke Dni dětí navíc poskytuje 10 % slevu.

 

Vlastní malovaný polštářek

Co dělají Vaše děti rády? Malují? Spí? Nebo hrají polštářovou bitvu? A co tak spojit všechno do jednoho s polštářkem, který si vymalují sadou fixů. Že se na polštář nemaluje? Tak díky této sadě se z nemožného stalo možné. Velikost polštářku je 30×30 cm a je tak akorát k mazlení nebo k hrám. Polštářek je ušitý z české bavlněné látky, která je určená na malování fixami na textil. Ke Dni dětí na e-shopu Vaneza najdete polštářky i s fixy za zvýhodněnou cenu.

 

Látkové ubrousky pro malé výletníky

Hezké počasí nás všechny láká ven. Znáte to, jedna zmrzlina v kornoutku znamená zmrzlina všude. Takže v batůžku každého malého výletníka by neměl chybět vlhčený ubrousek. Ale ne jen tak ledajaký papírový, ale ekologický, pratelný. Vyberte si svůj zero waste ubrousek z 10 vzorů na e-shopu ReMyšl. A proč zvolit právě látkové místo jednorázových? Kromě zmíněné ekologie jsou i bez chemických aromat a zvlhčovadel. Tyto stačí doma před výletem namočit do studené vody, vyždímat a uložit do krabičky. Chladné a vlhké vydrží několik hodin, jsou jemné a mají atraktivní vzory. Po použití je vyperete a používáte znovu. Ke Dni dětí k ubrousku získáte praktickou krabičku zdarma.

 

Co letos svým dětem pořizujete vy? Dejte nám vědět!

 

Další
příspěvky